3 hele dagen in de klei


under-ground-03-luster-2016-still-jeremie-basset

Afgelopen jaar togen Mieke Moor en Marieke Ploeg togen naar Frankrijk waar zij met beeldend kunstenaar Alexandra Engelfriet 4 dagen in 15 ton klei werkten.

De ontdekkingen die we deden, de eerste inzichten die het ons opleverde, het plezier dat we hadden, heeft ons verleid om in Nederland een landelijke plek te zoeken om met een klein gezelschap groots de klei in te gaan. En…dat is gelukt!

We gaan nu gedurende drie hele dagen, verspreid over komend voor- en najaar, in de weidsheid rond de boerderij Tate nabij Boxtel met een klein gezelschap een grote hoeveelheid klei in. Kunstenaar Alexandra Engelfriet zal ons in haar werk in klei introduceren: de klei openmaken en bewerken met verschillende technieken. Alexandra zal ons begeleiden in onze ervaringen.
Wij van het Organisatieatelier maken daaromheen een programma waarin we verbanden leggen met het organisatiewerk. We eindigen elke werkdag moe en voldaan met lekker samen eten op de boerderij.

Nieuwsgierig?

Kom het meemaken op 25 april, 20 juni en 12 september (alleen als serie mee te maken), vanaf 10.00-19:30 uur op de boerderij Tate in de buurt van Boxtel met Alexandra Engelfriet (kunstenaar), Mieke Moor (organisatiefilosoof) en Marieke Ploeg (organisatiekunstenaar), Mieke Koldewee (omdraaier).

Het kost je € 985,- (excl. BTW, incl lunch, diner en drinken). Mochten de kosten dé belemmering zijn om mee te doen, neem dan contact met ons op.

Stuur ons een mail naar info@organisatieatelier.com om je aan te melden of als je vragen hebt.

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/04/2017 - 12/09/2017
10:00 am - 7:30 pm