Selecteer een pagina

Doe het nog een keer

Veel gesprekken in organisaties gaan over hoe het anders moet of kan. We zijn gauw verveeld en op zoek naar een nieuw idee of inzicht. In dit digitale tijdperk waarin voortdurend nieuwe beelden en ideeën op ons af komen, niet zo gek natuurlijk. We zappen van het ene idee naar het volgende.
Maar leiden deze steeds nieuwe en verschillende ideeën ook tot vernieuwing?

In de muziek Canto Ostinato van Simeon ten Holt kan je ervaren dat juist in herhaling van patronen ruimte kan ontstaan. Dat met herhaling een idee als het ware kan landen in je lichaam. Én dat herhaling kan leiden tot vervoering, opening en vernieuwing.

Wij zijn nieuwsgierig naar de veranderende kracht van herhaling.
Hoe wenden we deze kracht aan in ons dagelijks werk?
En op welke manier gebruiken we deze kracht in de systemen die wij dag in dag uit samen maken?

Samen luisteren we naar de ‘Canto Ostinato’, om daarna bovenstaand vraagstuk te onderzoeken.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig wat deze vorm in jouw organisatie kan betekenen?

Open Organisatieatelier

Regelmatig zetten we onze deuren open in een Open Organisatieatelier. Hiernaast lees je de uitnodigende tekst van één van de eerdere edities.

Tijdens een Open Organisatieatelier verkennen we met experimentele werkvormen de grensgebieden tussen Organisatie, Kunst en Filosofie. Zo maken we ruimte in hoe we denken, praten en handelen als het om organiseren gaat. We doen dat vanuit onze eigen fascinaties. En nodigen je uit mee te doen.

Wil je uitnodigingen voor de volgende organisatieateliers ontvangen?

Geef je hier op voor onze genodigdenlijst.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });