Selecteer een pagina

Jaartraject: Intervisie en belichaamd werken met Diversiteit en Inclusie

Samen leren en impact vergroten op je dagelijkse werkpraktijk

Vraagstukken en opdrachten rondom diversiteit en inclusie (D&I) vragen om meerdere perspectieven op de kwestie of het probleem. En omdat in D&I vraagstukken inherent de pijn van uitsluiting wordt aangeraakt, blijven deuren gesloten of gaan gemakkelijk dicht zonder dat je er precies de vinger achter krijgt waarom.
Het vraagstuk adresseren en diverse perspectieven betrekken kan dus al een hele uitdaging zijn in je werk. Laat staan dat je komt tot een respectvolle dialoog en positieve energie in het proces van veranderen en doortastende interventies in de (organisatie)systemen.


Afbeelding: Tischgesellschaft, Katharina Fritsch 1988

Wie je bent, waar je vandaan komt, de beeldvorming op jouw voorkomen en je positie in de organisatie of opdracht: het doet allemaal mee in je werk en de impact die je hebt.
Je krijgt in dit vraagstuk onherroepelijk te maken met je eigen al dan niet bevoorrechte positie en je zal alleen van daaruit aan het werk kunnen.
Veel in- en uitsluitingsdynamieken kunnen we ‘aan den lijve’ ervaren.
Echter is het in organisaties veelal niet de gewoonte om vanuit lichaams- en ruimtelijk bewustzijn te werken en bovendien procesbewust te werken. En (goed nieuws): we kunnen context in beweging brengen. Door onszelf in beweging te brengen!

In dit jaartraject kom je met een groep professionals en leidinggevende samen die zich bezighouden met vraagstukken van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Onder begeleiding reflecteer je structureel op je eigen ontwikkeling en casuïstiek in de groep. Intervisie en bewustzijns-, lichaams- en systemisch werk vormen de core van dit jaartraject.
Daarnaast maken een intake- en één coach gesprek deel uit van het traject én creëren we een onderling buddysysteem voor tussentijdse reflectie en integratie in je werkpraktijk.

Wie ben jij?
Ben jij professional of leidinggevende met hart en ambitie voor vraagstukken van D&I?
Heb je het thema in je portefeuille, ben je D&I-officer, programmamanager, externe begeleider of reken je het thema tot jouw verantwoordelijkheid als leider?
Én heb je er behoefte aan in een veilige omgeving structureel te reflecteren op de D&I praktijk, daarbij jezelf en je ruimere (lichaams)bewustzijn te betrekken én samen met anderen te leren?
Dan is dit jaartraject iets voor jou.

Lees alles inclusief data en prijzen voor 2023-2024 in de pdf voor 2023-2024

Op 26 oktober 2023 organiseren we van 16.00-18.00 uur een proefsessie met daarna een borrel, waar je een voorproefje krijgt van hoe we werken en het jaartraject.
Vergoeding: € 15,- (incl BTW en borrel)

Wil je je aanmelden of heb je vragen, schroom niet om ons te mailen of bellen:
info@organisatieatelier.com


Jerry Mac-Donald 06-15335082                            Mieke Koldewee 06-27062919

 

door wie?

Mieke Koldewee & Jerry Mac-Donald

telefoon

0627062919

ruimte

Arkansasdreef 20 Utrecht

prijsindicatie

zie tekstEUR

Geld is een beweeglijk domein, laat het weten als dit tarief niet passend is in jouw context.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });