Selecteer een pagina

Jaarcirkel | Maak je eigen werk

Volg het pad van de kunstenaar
Je wilt iets maken. Autonoom werk, iets dat helemaal uit jou komt. Misschien is het een kunstwerk of een gedachtegoed, een nieuwe dienst in jouw bedrijf, een beweging, een verhaal, of nog iets heel anders misschien…

Wat het ook is, het komt op uit jouw bron.

Iets heel eigens laten verschijnen, hoe doe je dat?
Door de eeuwen heen hebben kunstenaars praktijken ontwikkeld die dit mogelijk maken. Er zijn door hen wegen en werkwijzen gevonden. Ervaringen die je kan gebruiken als je zelf iets nieuws wilt maken. Die je helpen om jouw zilveren draad te vinden waarlangs je werk ontstaat. Dit traject geeft je een bedding en praktische handvaten om je werk ècht in de wereld te zetten.

Hoe ziet dit er uit?
Een jaar lang werk je aan je eigen werk. Je onderzoekt het, maakt het en toont het aan publiek. Dat doe je niet helemaal alleen maar in de context van een groep mensen die een zelfde uitdagend pad lopen.
Zes maal komen we rond een thema bij elkaar. Iedere deelnemer brengt haar/zijn eigen werk en werkproces in en ik bied praktijkkennis, oefeningen en handvaten aan.
In de tussengelegen tijd werk je via persoonlijke opdrachten en praktijkoefeningen door aan je eigen werk. We houden in deze periodes contact met elkaar via een Signal-appgroep waarin we ons werkproces tonen, vragen stellen, verwondering delen en elkaar stimuleren.

We werken in een doorgaande groep, je kan instappen op een moment dat voor jou passend is.

Doe een proefdag mee op vrijdag 4 maart | MATERIAAL voor 90,- inclusief BTW en lunch.

door wie?

Marieke Ploeg

telefoon

0634590451

ruimte

Werkplaats Overvloed | Nijverheidsweg 16C | Utrecht

prijsindicatie

1190,- (ex BTW in een groep)EUR

Geld is een beweeglijk domein, laat het weten als dit tarief niet passend is in jouw context.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });