Selecteer een pagina

Proefsessie Intervisie en Belichaamd werken met Diversiteit en Inclusie

Op 26 oktober 2023 organiseren we van 16.00-18.00 uur een proefsessie met intervisie en belichaamd werken met Diversiteit en Inclusie, met daarna een borrel.
Vergoeding: € 15,- (incl BTW en borrel)
Werk je met vraagstukken rondom Diversiteit en Inclusie, dan nodigen we je van harte uit!
Fijn als je hier even laat weten of je (ivm voorbereidingen en inkopen voor de borrel) van plan bent te komen.

Deze bijeenkomst staat op zich en is meteen een mogelijkheid om te proeven aan het Jaartraject Intervisie en Belichaamd werken voor D&I professionals, dat we aanbieden.
Op deze pagina én in de pdf voor 2023-2024 vind je daarover meer informatie.

Over werken met Diversiteit en Inclusie
Vraagstukken en opdrachten rondom diversiteit en inclusie (D&I) vragen om meerdere perspectieven op de kwestie of het probleem. En omdat in D&I vraagstukken inherent de pijn van uitsluiting wordt aangeraakt, blijven deuren gesloten of gaan gemakkelijk dicht zonder dat je er precies de vinger achter krijgt waarom.
Het vraagstuk adresseren en diverse perspectieven betrekken kan dus al een hele uitdaging zijn in je werk. Laat staan dat je komt tot een respectvolle dialoog en positieve energie in het proces van veranderen en doortastende interventies in de (organisatie)systemen.


Afbeelding: Tischgesellschaft, Katharina Fritsch 1988

Wie je bent, waar je vandaan komt, de beeldvorming op jouw voorkomen en je positie in de organisatie of opdracht: het doet allemaal mee in je werk en de impact die je hebt.
Je krijgt in dit vraagstuk onherroepelijk te maken met je eigen al dan niet bevoorrechte positie en je zal alleen van daaruit aan het werk kunnen.
Veel in- en uitsluitingsdynamieken kunnen we ‘aan den lijve’ ervaren.
Echter is het in organisaties veelal niet de gewoonte om vanuit lichaams- en ruimtelijk bewustzijn te werken en bovendien procesbewust te werken. En (goed nieuws): we kunnen context in beweging brengen. Door onszelf in beweging te brengen!


Jerry Mac-Donald 06-15335082                            Mieke Koldewee 06-27062919

 

door wie?

Mieke Koldewee & Jerry Mac-Donald

telefoon

0627062919

ruimte

Arkansasdreef 20 Utrecht

prijsindicatie

EURZie tekst

Geld is een beweeglijk domein, laat het weten als dit tarief niet passend is in jouw context.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });