Selecteer een pagina

Wat maak jij in je dagelijks werk?

Met deze vraag gaan we aan de slag in het eerste Open Organisatieatelier.
‘Jeder mensch ist ein Kunstler’, zei Joseph Beusch (kunstenaar), niet in de zin dat iedereen kunst met de grote K kan maken, maar wel in de zin dat iedereen VORM geeft aan de spanning tussen chaos en orde. En dat is bij uitstek wat ieder mens in organisatie doet.

In deze sessie kan je ont-dekken wat je nu eigenlijk maakt in je dagelijks werk. En wat er gebeurt als je jouw MAKEN laat drijven door je fascinatie.

Nieuwsgierig?

(gebruikte foto: Jan Banning – Bureaucratics)

Nieuwsgierig wat deze vorm in jouw organisatie kan betekenen?

Open Organisatieatelier

Regelmatig zetten we onze deuren open in een Open Organisatieatelier. Hiernaast lees je de uitnodigende tekst van één van de eerdere edities.

Tijdens een Open Organisatieatelier verkennen we met experimentele werkvormen de grensgebieden tussen Organisatie, Kunst en Filosofie. Zo maken we ruimte in hoe we denken, praten en handelen als het om organiseren gaat. We doen dat vanuit onze eigen fascinaties. En nodigen je uit mee te doen.

Wil je uitnodigingen voor de volgende organisatieateliers ontvangen?

Geef je hier op voor onze genodigdenlijst.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });