Selecteer een pagina

Welk proces in je werk verdient een ritueel?

Van oudsher gebruiken mensen rituelen om al dan niet gezamenlijk vorm en betekenis te geven aan menselijke processen zoals geboorte, vieringen, afscheid en verbintenissen.
Ook in werk maken we rituelen. Bewust of onbewust.

Een ritueel opent een tijdelijke ruimte door aandacht, intentie, handeling en symboliek. Ritueel is altijd zintuiglijk en lichamelijk én gaat gepaard met een sterke beleving.

Wij zijn nieuwsgierig hoe rituelen een rol spelen in onze georganiseerde wereld.
Hoe kunnen we expliciet gebruik maken van ritueel in ons professionele werk?

In dit Open Organisatie Atelier gaan we de bijzondere werking van ritueel ervaren, onderzoeken en ontwerp je een ritueel voor je in je werk.

Nieuwsgierig?

Wanneer:
15 september 2022 van 19:00 tot 21:30 (inloop vanaf 18.30 uur)
Waar:
Werkplaats Overvloed, Nijverheidsweg 16C, 3534 AM Utrecht
Met:
Annemijn Gruisen (onze stagiair), Mieke KoldeweeAdelijn van Huis
Prijs:
De normale prijs is € 30,-
Heb je het ruim? Betaal dan € 45,-
Zit je krap? Betaal dan € 15,-
De bedragen zijn incl 21% BTW

In een Open Organisatieatelier zetten we onze deuren open bij onze verkenningen in het grensgebied tussen Organiseren, Kunst en Filosofie. Met experimentele en makende werkvormen creëren we ruimte in hoe we denken, praten en handelen als het om organiseren gaat.
In dit Open OrganisatieAtelier neemt onze stagiair Annemijn Gruisen (UvH) de lead als afsluiting van haar stage bij ons.

Nieuwsgierig wat deze vorm in jouw organisatie kan betekenen?

Open Organisatieatelier

Regelmatig zetten we onze deuren open in een Open Organisatieatelier. Hiernaast lees je de uitnodigende tekst van één van de eerdere edities.

Tijdens een Open Organisatieatelier verkennen we met experimentele werkvormen de grensgebieden tussen Organisatie, Kunst en Filosofie. Zo maken we ruimte in hoe we denken, praten en handelen als het om organiseren gaat. We doen dat vanuit onze eigen fascinaties. En nodigen je uit mee te doen.

Wil je uitnodigingen voor de volgende organisatieateliers ontvangen?

Geef je hier op voor onze genodigdenlijst.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });