Selecteer een pagina

Zullen we verder praten zonder woorden?

In onze georganiseerde wereld is praten een belangrijke taal om elkaar te bereiken. Wanneer we de ervaring hebben dat we elkaar begrijpen, dezelfde betekenis geven, dan is dat prettig. Andere keren ervaar je dat je elkaar niet verstaat, al spreek je dezelfde ‘taal’. Of je denkt hetzelfde te hebben afgesproken en dan blijkt dat later toch niet het geval. Woorden….

“Wij zullen elkaar nimmer begrijpen zolang wij de taal niet tot zeven woorden terugbrengen”. Kahlil Gibran

Wat gebeurt er als we de verbale taal inruilen voor een andere – lijfelijke en muzische – taal? Zoals de dialoog tussen de dansers op de foto uit de voorstelling Waxtaan.
Zijn we dan nog in staat een gesprek voort te zetten? En begrijpen we elkaar dan nog of juist beter?

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig wat deze vorm in jouw organisatie kan betekenen?

Open Organisatieatelier

Regelmatig zetten we onze deuren open in een Open Organisatieatelier. Hiernaast lees je de uitnodigende tekst van één van de eerdere edities.

Tijdens een Open Organisatieatelier verkennen we met experimentele werkvormen de grensgebieden tussen Organisatie, Kunst en Filosofie. Zo maken we ruimte in hoe we denken, praten en handelen als het om organiseren gaat. We doen dat vanuit onze eigen fascinaties. En nodigen je uit mee te doen.

Wil je uitnodigingen voor de volgende organisatieateliers ontvangen?

Geef je hier op voor onze genodigdenlijst.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });