Selecteer een pagina

We bouwen aan onze gemeenschap

 

.. Op dit moment bouwen we aan onze gemeenschap van organisatiekunstenaars.

Een gemeenschap van nieuwsgierige professionals die van binnenuit met hun professionele werk willen bijdragen aan de kwesties van de huidige tijd.Professionals die ruimte maken voor wat wil ontstaan in plaats van een oplossing forceren. Die voor de lange termijn gaan. Die inhoud en proces willen verbinden. En die streven naar een wereld waarin de creatieve potentie van ieder mens de ruimte krijgt. Omdat ze weten dat het mooier kan. Professionals die realiseren dat ze met hun werk vormgeven aan de wereld. Dat ze makers zijn.

Wil je meer ruimte voor samen, voor makend onderzoeken, voor ‘laten ontstaan’, voor nieuwsgierigheid, voor embodied bewustzijn, wijsheid, ritme, bewegen en poëzie?Heb je zin elk seizoen met andere organisatiekunstenaars te landen in het OrganisatieAtelier in Utrecht?
Om daar in gezamenlijkheid jezelf, je makerschap, je fascinatie én je werk doorlopend te voeden, onderzoeken, te delen en vorm te geven?
Om gezamenlijk in het atelier kwesties van deze tijd en nieuwe perspectieven makend te onderzoeken.

Neem dan vast contact op met Mieke Koldewee, dan plannen we een (bel)afspraak. 

bel ons

Mieke Koldewee 0627062919

 

l

stuur ons een bericht

10 + 4 =

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });